Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Anna Svanljung

Anna Svanljung

Anna Svanljung i Luleå driver eget inom digital marknadsföring. Hon ska erbjuda konsulttjänster inom copywriting och content skapande. Anna vill vara en resurs för mellanstora företag, särskilt inom besöksnäringen i Norrland, som vill modernisera och berätta sina historier på ett engagerande sätt. Hennes fokus ligger på att ge nytt liv åt etablerade företag med en rik historia och en ”gammal själ”, och hjälpa dem att anpassa sig till den moderna eran genom effektiv storytelling och kommunikation.

Anna har 18 års erfarhet av att driva och arbeta med e-handel. Efter att ha grundat Norrlands första herrbutik och genomgått den digitala övergången har hon insett att hennes sanna passion ligger i att skapa meningsfulla och engagerande texter.

Anna Svanljung

”Genom att erbjuda tjänster som skapa onlinebaserat innehåll, sociala medier-hantering strävar jag efter att hjälpa företag att kommunicera sina värden och framhäva sin unika identitet”

Bransch:

Media

Ort:

Luleå

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Fler Go Business-entreprenörer

Visa fler

LiVe Terapi

Läs mer

Vorto Sweden / Delägare Mitt Häfte

Vorto Sweden drivs av Patricia Karlsson.

Läs mer

Design & Interiör i Arvidsjaur

Läs mer
Visa fler