Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Boosta din business

Ansök till Go Business

Ansökan är öppen till höstens program!

Ge dig själv och ditt entreprenörskap bästa möjliga förutsättningar för att lyckas – sök till Go Business program Inkubator, Hangout eller Idea Boost. Programmen är helt digitala och helt gratis för dig som deltar – du kan delta oavsett var i norra Sverige du befinner dig.

Inkubator är programmet för dig som är företagare och satsar eller är redo att satsa fullt ut på ditt företagande. Du har kommit en bit redan och börjat lära känna din marknad – läs mer om Inkubator och ansök här till.

Hangout är programmet för dig som har ett nystartat företag som ska kickas igång, eller en mindre business vid sidan av studier eller jobb som du vill utveckla vidare – läs mer om Hangout och ansök här.

Idea Boost är för dig mellan 18-30 år som har ett ännu inte startat ditt företag och är i ett utforskande stadie. Har du kanske drivit UF-företag och är nyfiken på nästa steg? Eller du kanske har världens bästa idé men behöver finslipa detaljerna innan du kickar igång? Läs mer och ansök till Idea Boost här. 

Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart.  Vi söker alltid efter dig som är en nyfiken och driven entreprenör, så ansök redan idag.

Du ansöker genom att fylla i formuläret för det program du är peppad på. När vi har utvärderat din ansökan kontaktar vi dig och meddelar om du får plats eller hamnar på väntelistan.

Välkommen med din ansökan!

När är sista ansökningsdatum?

25 augusti 2024

När får jag besked om jag kommit in?

Vi kommer kontakta dig med besked inom 7-10 dagar efter sista ansökningsdatum.

Hur gör jag om jag är osäker på vilket program som passa mig?

Hör av dig till någon av oss på Go Business! Vi hjälper dig gärna att hitta det program som är den bästa matchningen för just dig.

Kontakta Go Business affärsutvecklare

Ansök till Inkubator

Ansök till Hangout

Ansök till Idea Boost