Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Invisible People Contemporary Dance company

Invisible People Contemporary Dance Company

Liv Aira driver Invisible People Contemporary Dance Company, ett produktionsbolag för dans och scenkonst. Idén är att skapa konst om Sápmi, av samer till för alla. Invisible People Contemporary Dance Company tar upp ämnen som legat och ligger samerna nära i historien som; miljö, natur, det sätt de levt och lever på, historiska händelser som påverkat och påverkar samernas sätt att leva på idag. Dessa ämnen kommer gestaltas genom dans, musik, jojk och visuell konst som kan tala till alla vare sig bakgrund eller ålder.

Liv Aira är lulesame från Jokkmokk. Hon har en kandidat i dans och master i koreografi från Institute of the Arts Barcelona. Målsättningen är att skapa bra förutsättningar och arbetsvillkor för konstnärer och dansare samt skapa en infrastruktur för frilansande dansare i norra Sverige som i dagsläget inte existerar.

Liv Aira – Invisible People Contemporary Dance Company

”Målet är att skapa intresse och nyfikenhet för Sápmi, dess skönhet och en förståelse för att detta är ett samhälle och kultur att ta till vara på och lära av.”

Bransch:

Dans och scenkonst

Ort:

Jokkmokk

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Fler Go Business-entreprenörer

Visa fler

LiVe Terapi

Läs mer

Vorto Sweden / Delägare Mitt Häfte

Vorto Sweden drivs av Patricia Karlsson.

Läs mer

Design & Interiör i Arvidsjaur

Läs mer
Visa fler