Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Go Business

Mindset

Genom Go Business Mindset kopplar vi samman de kulturella och kreativa branscherna med industri, tech och andra starka branscher i norr – för att utforska varandras kunskaper, idéer, perspektiv och processer, hitta nya vägar framåt och låna av varandras verktygslådor. Vad kan vi lära av varandra?

Nya idéer, nya innovationer och nya perspektiv i mötet mellan världar

Vill du som konstnär utforska nya marknader? Vill ditt företag ha helt nya ögon på era affärsutmaningar? Genom Go Business Mindset skapar vi en digitala mötesplats för samverkan över branschgränserna.

Här kopplar vi samman de kulturella och kreativa branscherna med industri, tech och andra starka branscher i norr – för att utforska varandras kunskaper, idéer, perspektiv och processer, hitta nya vägar framåt och låna av varandras verktygslådor. Vad kan vi lära av varandra?

Genom Go Business Mindset möts mikro- och småföretag med större organisationer; nya företag med etablerade; unga med äldre – allt för att stärka samarbete, lärande, utveckling och innovation mellan företag och företagare i hela Västerbotten och Norrbotten. Här jobbar vi för affärsnära utveckling i mötet mellan den kulturella och kreativa sektorn och andra starka branscher i norr.

Nya perspektiv och insikter är garanterade!

Aktuellt

Vill du vara med? Anmäl dig till våra arrangemang

2024-07-02

Perspectives – Energiförsörjning för en hållbar utveckling

Perspectives är en årligt återkommande konferens- och eventserie vid Umeå universitet som utforskar olika perspektiv på aktuella ämnen. I år är temat: Naturresurserna och den hållbara utvecklingen. Umeå universitet arrangerar i samverk…..

2024-07-02

Lunchföreläsning: Hållbara drivmedel i norr och kopplingen till framtida energisystemet i Norrbotten

Energisystemets omställning för att möta den gröna industrialiseringens behov är en brinnande fråga. Tillgången till energi påverkar förutsättningarna för befintliga och kommande etableringar och det påverkar hela energiområdet – pr…

2024-06-17

Lunchföreläsning: Hur ser de kulturella och kreativa branschers fortsatta utveckling ut i Norrbotten?

Lunchföreläsning där vi presenterar resultaten från förstudien North Creative Nodes. Vi har undersökt hur de kulturella och kreativa branschers fortsatta utveckling ser ut i Norrbotten.

Kreatörer och kulturarbetare

Är du nyfiken på att tänka nytt och utforska din kreativitet inom en ny arena? Signa upp dig för info om kommande workshops och aktiviteter.

Bjud in mig!

Industri, teknik och företag i norr

Vill ni utmanas, få nya perspektiv på era utmaningar och samarbeta med lokala kulturskapare och kreatörer? Kontakta oss så börjar vi.

Intresseanmälan

Facilatörer och arrangörer

Söker du kreatörer och kulturarbetare till ett samarbetsprojekt eller cross innovation-projekt? Eller vill du samarbeta med oss? Hör av dig!

Kontakta Go Business

Nyfiken och vill veta mer? Kontakta Lisa.

Ge dig själv och din business bästa möjliga förutsättningar för att lyckas – utforska möjligheterna med Go Business Mindset.

Lisa Kejving, affärsutvecklare Go Business

lisa@gobusiness.se

073-841 70 76

Inspirerande case – samarbeten över branschgränserna

Privat: Good Guide Skellefteå – en reseguide till Skellefteå år 2052

Läs mer
Linda Remahl, Harleen Kalkat och Jenny Schinkler

Privat: Performancekonst i biltestbranschen

Läs mer

Privat: Innovationsbolaget i Örnsköldsvik – hållbar omställning skapar framtidens affärer

Läs mer

Våra finansiärer och partners