Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Tre snabba tips från Elin Häggberg, Teknifik

Tre snabba tips från Elin Häggberg, Teknifik

Go Viral! Elin Häggberg, Teknifik föreläste för entreprenörerna i Hangout- och Inkubatorprogrammet. Här kommer tre snabba tips från Elin hur du kan lyckas bättre med ditt företag på sociala medier:

1. Våga satsa på en riktigt specifik målgrupp – vilka kunder har du bäst chans att nå på sociala medier?

2. Försök ha en tydlig röd tråd på dina sociala medier och fokusera på en tydlig grej! Då blir det lätt att följa och tydligt vad man får.

3. Jobba på att hitta magkänslan för vad du ska dela – vad brukar du berätta om ditt företag för vänner? Vad berättar dina fans för sina vänner? Vilka frågor svarar du ofta på?

Kolla in Elins blogg här för mer tips!

Foto: Caroline Solberg

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Aktuellt

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2024-07-02

Perspectives – Energiförsörjning för en hållbar utveckling

Perspectives är en årligt återkommande konferens- och eventserie vid Umeå universitet som utforskar olika perspektiv på aktuella ämnen. I år är temat: Naturresurserna och den hållbara utvecklingen. Umeå universitet arrangerar i samverk…..

2024-07-02

Lunchföreläsning: Hållbara drivmedel i norr och kopplingen till framtida energisystemet i Norrbotten

Energisystemets omställning för att möta den gröna industrialiseringens behov är en brinnande fråga. Tillgången till energi påverkar förutsättningarna för befintliga och kommande etableringar och det påverkar hela energiområdet – pr…

2024-06-17

Lunchföreläsning: Hur ser de kulturella och kreativa branschers fortsatta utveckling ut i Norrbotten?

Lunchföreläsning där vi presenterar resultaten från förstudien North Creative Nodes. Vi har undersökt hur de kulturella och kreativa branschers fortsatta utveckling ser ut i Norrbotten.