Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Tre snabba tips från Mats Långström, Oh My

Tre snabba tips från Mats Långström, Oh My

Go Forward! Mats Långström föreläste för entreprenörerna i Inkubatorprogrammet. Här kommer tre snabba tips från Mats:

  1. Lägg tid på att hitta en unik position för ditt varumärke. Det är både långsiktigt och lönsamt!
  2. Lär känna dina kunders behov. Ta reda på vad som är viktigast för att skapa en affär. Se till att bli bättre där du är som sämst och att lyfta momenten där du är som starkast ännu mer!
  3. Se till att kundresan är visuellt och språkligt enhetlig över alla kanaler och beröringspunkter, från första kontakt till köp och efterföljande service.

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Aktuellt

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2024-07-02

Perspectives – Energiförsörjning för en hållbar utveckling

Perspectives är en årligt återkommande konferens- och eventserie vid Umeå universitet som utforskar olika perspektiv på aktuella ämnen. I år är temat: Naturresurserna och den hållbara utvecklingen. Umeå universitet arrangerar i samverk…..

2024-07-02

Lunchföreläsning: Hållbara drivmedel i norr och kopplingen till framtida energisystemet i Norrbotten

Energisystemets omställning för att möta den gröna industrialiseringens behov är en brinnande fråga. Tillgången till energi påverkar förutsättningarna för befintliga och kommande etableringar och det påverkar hela energiområdet – pr…

2024-06-17

Lunchföreläsning: Hur ser de kulturella och kreativa branschers fortsatta utveckling ut i Norrbotten?

Lunchföreläsning där vi presenterar resultaten från förstudien North Creative Nodes. Vi har undersökt hur de kulturella och kreativa branschers fortsatta utveckling ser ut i Norrbotten.