Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Lär känna våra entreprenörer – LiVe Terapi

Lär känna våra entreprenörer – LiVe Terapi

Möt Linda Vesterberg från Luleå som driver LiVe Terapi. Linda deltar i höstens inkubatorprogram.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Jag är uppvuxen i en entreprenörsfamilj och för mig har det alltid varit dit jag ska. För mig var det mer att bestämma mig inom vilken bransch. När jag 2014 började läsa till samtalsterapeut så hade jag egentligen ingen tanke på att jag 3 år senare skulle starta företag i den branschen, men så blev det och i mars 2023 hoppade jag helt ut i mitt egna företag.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Jag erbjuder hopp till människor som ser livet i svart.

Vilken problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Jag vill stärka självkänslan, att man tar plats i förarstolen och tar kontrollen över sitt egna liv.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller drömkund?

Drömuppdrag skulle vara att få hjälpa alla unga killar/män i Norrbotten att bli bättre på att prata känslor.

Vad är företagets varför, hur gör idén världen lite bättre?

Jag vill att människor ska förstå att kropp och själ hänger ihop och att det kan vara bra att prata med någon, även om man gått med långvarig värk. Dessa symtom brukar även kunna ha med andra tankar att göra. Vill avdramatisera att man inte behöver vara ”tokig” för att söka en terapeut.

Fler Go Business-entreprenörer

Visa fler

LiVe Terapi

Läs mer

Vorto Sweden / Delägare Mitt Häfte

Vorto Sweden drivs av Patricia Karlsson.

Läs mer

Design & Interiör i Arvidsjaur

Läs mer
Visa fler

Aktuellt

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2024-07-02

Perspectives – Energiförsörjning för en hållbar utveckling

Perspectives är en årligt återkommande konferens- och eventserie vid Umeå universitet som utforskar olika perspektiv på aktuella ämnen. I år är temat: Naturresurserna och den hållbara utvecklingen. Umeå universitet arrangerar i samverk…..

2024-07-02

Lunchföreläsning: Hållbara drivmedel i norr och kopplingen till framtida energisystemet i Norrbotten

Energisystemets omställning för att möta den gröna industrialiseringens behov är en brinnande fråga. Tillgången till energi påverkar förutsättningarna för befintliga och kommande etableringar och det påverkar hela energiområdet – pr…

2024-06-17

Lunchföreläsning: Hur ser de kulturella och kreativa branschers fortsatta utveckling ut i Norrbotten?

Lunchföreläsning där vi presenterar resultaten från förstudien North Creative Nodes. Vi har undersökt hur de kulturella och kreativa branschers fortsatta utveckling ser ut i Norrbotten.