Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Mindset: ”Vad ser du för möjligheter här?” När kultur och industri gör tillsammans

Digital inspirationsträff: Vad har en kreatör som industrin saknar, och vad har en industri som kreatörer kan dra nytta av? Välkommen till en digital lunchträff för kreatörer, kulturarbetare och industriföretag om cirkulära flöden och effekterna av att göra tillsammans.

”Vad ser du för möjligheter här?” När kultur och industri gör tillsammans

Vad har en kreatör som industrin saknar, och vad har en industri som kreatörer kan dra nytta av? Välkommen till en digital lunchträff för kreatörer, kulturarbetare och industriföretag om cirkulära flöden och effekterna av att göra tillsammans.

Med oss har vi Stina Haglund som delar med sig av goda exempel och nytänkande metoder för hur kultur och industri kan kroka arm och bygga en hållbar framtid där de drar nytta av varandra. Vi snackar nya material, nya konstnärliga arenor och nya perspektiv på industrins hållbarhetsutmaningar. Vad går att göra tillsammans, och hur kommer vi igång? Välkommen att inspireras!

? NÄR? Onsdag 15 november kl. 12.00-12.50

? VAR? Digitalt via Zoom – du får länk till eventet så snart du anmält dig.

? FÖR VEM? Kreatörer, utvecklingschefer, konstnärer, hållbarhetschefer, kulturarbetare, industrirepresentanter och alla som är nyfikna.

? HÄR ANMÄLER DU DIG

Om föreläsaren

Stina Haglund är serieentreprenör, konsult och världsförbättrare. Hon har arbetat i gränssnittet mellan det offentliga och privata, kreativa och industriella i hela sin yrkeskarriär. De senaste åren har cross innovation och kreativa processer utgjort en stor del av hennes portfölj. I år processledde hon aktiviteter i projektet Kreativ Industriell Symbios på uppdrag av RISE och var där med i utvecklingen av metoder för att få stora och små aktörer att kunna mötas ”i ögonhöjd” trots olika ingångar. Här delar hon med sig av sina lärdomar och goda exempel från processen.

Om Mindset by Go Business

Mindset by Go Business är en digital mötesplats för samverkan över branschgränserna. Här kopplar vi samman de kulturella och kreativa branscherna med industri, tech och andra starka branscher i norr – för att utforska varandras kunskaper, idéer, perspektiv och processer, hitta nya vägar framåt och låna av varandras verktygslådor. Vad kan vi åstadkomma tillsammans?

Om Go Business

Go Business är den digitala inkubatorn för dig som driver ett tjänsteföretag eller är egenföretagare inom de kulturella och kreativa branscher i Norrbotten och Västerbotten. Vi stöttar dig att hitta din väg framåt, ditt sätt att driva företag och ditt sätt att nå ut med det du erbjuder, samtidigt som vi ger dig tillgång till ett stort nätverk av branschkollegor, möjliga samarbetsparters och nya kompisar. Läs mer om Go Business erbjudande och hur vi kan stötta dig i ditt företagande.

Börjar

Slutar

Plats

Online via Zoom

Våra finansiärer och partners

Aktuellt

Fler liknande evenemang

Visa allt aktuellt

2024-07-02

Perspectives – Energiförsörjning för en hållbar utveckling

Perspectives är en årligt återkommande konferens- och eventserie vid Umeå universitet som utforskar olika perspektiv på aktuella ämnen. I år är temat: Naturresurserna och den hållbara utvecklingen. Umeå universitet arrangerar i samverk…..

2024-07-02

Lunchföreläsning: Hållbara drivmedel i norr och kopplingen till framtida energisystemet i Norrbotten

Energisystemets omställning för att möta den gröna industrialiseringens behov är en brinnande fråga. Tillgången till energi påverkar förutsättningarna för befintliga och kommande etableringar och det påverkar hela energiområdet – pr…

2024-06-17

Lunchföreläsning: Hur ser de kulturella och kreativa branschers fortsatta utveckling ut i Norrbotten?

Lunchföreläsning där vi presenterar resultaten från förstudien North Creative Nodes. Vi har undersökt hur de kulturella och kreativa branschers fortsatta utveckling ser ut i Norrbotten.